HOTELL FUNÄSDALEN &
RAMUNDBERGET
   

2000-04-14
2000-04-15

2000-04-14 : Så var det dax för en Funäsresa igen. Björn och Ugge hämtade en riktig "fet-van" på Odenplan och begav sig, detta var redan på torsdagen den 13/4. Första hållplats var i Sala, där plockade man upp demon-tekniker Anders Olsson. Hållplats nr.2 var i Borlänge där "Släggan" väntade ivrigt med sin nya "strata" i bagaget. Resan fortsatte genom  natten till Malung där de sista Fläskisarna skulle hämtas upp. Backline lastades och sedan iväg. Pojkarna nådde målet, Hotell Funäsdalen ca 04.00 på fredags morgon. Efter ett par timmars sömn drog gänget till Ramundberget för att rigga och soundchecka. Sedan tillbaka till hotellet och riggade upp backline nr.2 inför kvälls-giget. After Skin gick mycket bra, och som vanligt på Ramundberget spelade Fläsket "Bananer i pjamas" en given succé. Kvällens gig gick också bra, HG och Bjarne var som vanligt på gott humör, så starka mjölkdrinkar och långa cigaretter serverades.


2000-04-15 : Lördagen började tidigt med näringsriktig frukost så klart! Sedan bestämde Släggan & Speedlund att bandet skulle ta tillfället i akt och repa in lite nytt låt-material, och så blev det. Sedan var det dax att dra till Ramundberget för Fläsk-After Ski. Det var ännu mer folk denna dag, detta firades med ett rykande Hårdrocksmedley och självklart "Bananer i pjamas" igen. Kvällens gig var ganska likt fredagens, liten men trogen och partysugen publik. Vad som hände efter spelningen kan vi tyvärr inte berätta här, vill ni ha alla detaljer så kontakta närmaste Fläsk-medlem för information.

FARBROR FLÄSK vill passa på att tacka Hotell Funäsdalen & Ramundberget för denna säsong. Ett speciellt stoooort tack till HG & Bjarne med personal för ert fantastiskt trevliga bemötande !!!! Vi syns och hörs gubbar, ha det gött !!!

< Tillbaka till NYHETER >