GALWAY ARMS ESKILSTUNA

Eskilstuna;
2000-07-28
2000-07-29

Fredag den 28:e juli:

Malungs gossarna åkte idag till Eskilstuna för att besöka en fin gammal arrangör vid namn Leif Kullberg. Som vanligt när Fläsket åker i två fordon är det förstås tävling. Denna dag vann Jögge & Björn med sin GMC Typhoon, det var ju inte i och för sig oväntat, eftersom de hade ca 300 mer hästkrafter i sin kärra än i den sura gamla bussen. Det riggades, det "soundcheckades" och det käkades Taco buffé. Det kändes lite nervöst eftersom både Farbror, Lars och Speedlund har slitna röster efter förra veckans gig, men va fan, det är väl så i rock´n´roll branschen? Sedan brändes det av 2x45 minuters röj till glada tjut och tillrop. Kvällens höjdpunkt var tveklöst avslutningen med "Final countdown & Campione", eller hur, alla närvarande på denna orgie i covers? Imorgon skall det repas in ett fett gäng med nya heta låtar, så ROCK ON !!!

           

Lördag den 29:e juli:

Nu var det nästan helt slut på farbrors röst. Därför tog man tillfället i akt och sov till kl.14.00. Sedan var det dax för ett riktigt Fläsk-rep, nya låtar skulle tas in i repertoaren. Till allas stora glädje fick vi reda på att den mycket goda vännen & kollegan Hans Abrahamsson skulle komma förbi. Detta gjorde att festhumöret blev på topp! Det var ännu mer folk idag än igår på Galways. P.g.a Björns Death Metal röst fick Lars & Speedlund sjunga mer än vanligt, detta gick utomordenligt bra. Fullt ös medvetslös hela långa kvällen.

Farbror Fläsk vill tacka: Linda & CO. för ett fantastiskt bemötande. Hans för underbara bilder, samt Carola, Leif + personal på Galway Arms.


< Tillbaka till Nyheter ><Tillbaka till Spelplan>