FARBROR FLÄSK GOES INTERNATIONAL


2000-07-27

Detta var en stor dag för bandet Farbror Fläsk, det skulle spelas inför en internationell publik på Kulturhuset i Stockholm. Det var människor från bl.a. Tyskland, Mexico, England osv. Detta innebar ju att  bandet inte kunde tala Svenska med publiken, och detta var ingen lek kan vi berätta, nu med facit i hand.

LLM produktion förstärkt av klippan Nico, hade redan riggat upp i den fantastiskt fina konsert lokalen i Kulturhuset, när masarna kom till platsen. En stor fet och fin scen stod också och väntade. Efter ett snabbt soundcheck var allting klart.

Sedan var det dags för första set, utan att tänka allt för mycket på att det skulle snackas English, drog introt igång. Och sedan var det dags för snacket;

- Hello publik, nej jag menar audience, Wellcome to this after-sail. We are gonna play ett par låtar for you!!!

Jamen jädrar vad svårt det var att vara internationell på scen, utan att det skulle bli för patetiskt. Detta skulle bli en mycket skojig afton kändes det som. Publiken kom igång direkt och alla små gossar i sjömans kostymer hoppade runt och diggade som galningar, sicket gäng?!

4 hårda set framfördes denna afton, och många roliga saker på Svengelska flödade ut ur mickarna, svettigt värre kan vi lova !!! Detta var ju en perfekt uppvärmning inför den förhoppningsvis kommande världsturnén ;)

 

TACK TILL: 
Pappa Bello, Olle Bull, Nicko, Robert & Leo m.fl.
< Tillbaka till Nyheter ><Tillbaka till Spelplan>