3 X FLÄSK SUCCÉ

2000-06-02
2000-06-03

Se Pressbilder från Kungsan >>>

Vad kan man säga om denna spelning, det finns nog inte ord att beskriva känslan att kliva upp på jätte scénen mitt i Kungsträdgården i Stockholm och rocka järnet för säkert 10,000 pers. Men en sak är säker, det pirrade i Fläsk-magarna innan masarna klev på fredagen den 2 juni. Fläsk vill tacka publiken som var på plats för ett hejdundrande stöd och ett härligt bemötande. Tack till: Bengt Birath & Johnny Olsson (EMA) samt Fotograf Patrik Österberg. Foto: Malin "Mullan" Johansson.

NÅBEL FESTEN KARLSKOGA 2000

Efter den totala urladdningen i Kungsträdgården slängde Fläsket med hjälp av kunga-roddaren "Jugge" från "Nalles Show på TV5" in backlinen i vanen och panik körde mot Karlskoga för att hinna i tid till det andra giget på samma dag. Kl.21.00 klev Fläsket av scén i Stockholm kl.23.00 var vi framme i Karlskoga med hjälp av Lars Melins exelenta körning i regn, rusk och vägarbete. Man var ganska trött i kropp och huvud när det snabbt efter BOPPERS framträdande skulle riggas upp på stora scén mitt på torget i staden. Efter ca 20 minuter var det dax för finalen på Nobel Festen, med bomber och brak körde Fläsket igång dagens andra och sista gig. Det var ca 2,500 personer som hade samlats för att headbanga till farbrödena & Co. Tro om det var uuuunderbart att komma in på det gigantiska rummet på Alfred Noblel (Stat) och bara plana ut i sängen.... Vilken dag !!!


Tack till:  Lennart & Co (PA-firman) för backline och ljud & Niklas Lagerstam för ett perfekt arrangemang.

TRÄSLAGET ÅNGE 2000

På lördagen den 3:e juni var det dax att åka vidare från Karlskoga till världsmetropolen Ånge (enligt Henrik Nilsson på FTS). För andra året i rad skulle Farbror Fläsk rocka på Träslaget, fast detta år inte i ett tält utan i Ånge ishall. Festen började med det fantastiska bandet Onkel Fester, därefter hoppade Sveriges sexigaste kvinna Tess upp på ute-scénen. Till saken hör att 30 minuter innan Tess började sin show fick hon se Jan "Skogman" Hedlund i bara kalsonger på hotellet, Speedlund gjorde allt för att imponera på henne men det verkade meningslöst. ;) Kl.24.30 var det dax för Farbror Fläsk att visa var skåpet skulle stå i Ånge. Och det gjorde dom, det var så packat inne i ishallen att när Fläsket började rocka järnet gav ett gigantiskt ljus-stativ vika och föll över publiken, men Fläskets proffesionella tekniker i samverkan med publiken fångade upp riggen och showen fortsatte. En perfekt avslutning på en fantastisk helg...


Tack till: Håkan Strandell, Anders & Pär, Vasa &  Henrik Nilsson...             

< Tillbaka till NYHETER >