PALACE
Göteborg
2000-07-20

Torsdag 20:e juli - 2000

Denna torsdagsmorgon började med en trevlig hotellfrukost och därefter avfärd mot staden Göteborg. Hela gänget skulle bo på det fantastiska Panorama Hotell, där tro det eller ej, man är jätte trevliga mot artister. Vi fick bo på "top floor" samt blev bjudna på varsin valfri drink. Speedlund trodde inte sina röda ögon när han såg sängarna! Man kunde åka upp och ner i dessa fantastiska skapelser och så blev det tills vi somnade.

Palace ser ut ungefär som Café Opera i Stockholm, invändigt i alla fall. Det var vårdad klädsel och 30 års åldersgräns, en ny typ av publik för Fläsk kan vi be och få meddela. Självaste bokaren för detta gig var på plats, Janne Alingsjö från Alingsås Nöjeskonsult. Han tyckte att det var skojigt att vi körde kommunist låten "Staten & kapitalet" som extranummer. Kvällens mega stjärna hette Fredrik  Enström som vi köpte upp och tog med på resterande turné. Ett stort + till de goa dörrvakterna som stojjade och skojjade med Fläsk-pojkarna. Det riggades ner direkt efter gig denna kväll, Björns röst lät som en gammal traktor, så inget party idag.

De trötta rockmusikerna kom tillbaks till hotellet redan kl 02.30, detta kändes skönt eftersom vi skulle gå upp 06.30 på morgonen. Imorgon är den stora "Grande Finale" i hembygden Malung och frågan är, blir Fläsk (pro)feta i sin egen stad???

TURNÉDAGBOK:

DAG:1 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:2 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:3 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:4 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:5 KVÄLLSSHOW GÖTEBORG
DAG:6 KVÄLLSSHOW MALUNG
DAG:7 CREW PARTY MALUNG


Vi bjuder endast på tre bilder från kvällens gig, eftersom kameran inte var laddad, tänk hur det kan vara?

< Tillbaka till Nyheter ><Tillbaka till Spelplan>