Dansbandsveckan i Malung
MALUNG:
2000-07-22

Lördag 22:a juli - 2000

Ja, vad kan man säga efter en vecka som denna ? För det första hade man sett fram emot denna lördag när hela crewet skulle vara spellediga och bara umgås och ha det underbart trevligt. När jag vaknade var rösten helt borta, halsen svullen som en öltunna och febern hade smugit sig på under natten. Detta innebar att lilla Farbror Björn fick snällt stanna hemma meddans de andra förberedde sig för fest.

Enligt rykten hade LLM-Produktion som just denna dag står för: Ljus Ljud & Mat-produktion, tagit plats i f.d rosa villan som nu var ljusgröna villan på vagnvägen i Malung, för att fixa käket. 

På plats var ett gött gäng som t ex Enis-Penis, Pappa Bello med fru Anna, Olle Bull med fru, Speedlund med familj, Melin med familj, släggan med familj, Ugge, Kjelle Green och istället för Björn var bror Torkel där för att hålla ställningarna. Festens värd var Malin "Mullan" Johansson, som senare på kvällen även skulle vara DJ på parken hela natten, starkt jobbat Mullan !!! Till alla inblandade; TACK FÖR EN FANTASTISK VECKA !!!

TURNÉDAGBOK:

DAG:1 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:2 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:3 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:4 AFTERBEACH TYLÖSAND
DAG:5 KVÄLLSSHOW GÖTEBORG
DAG:6 KVÄLLSSHOW MALUNG
DAG:7 CREW PARTY MALUNG

< Tillbaka till Nyheter ><Tillbaka till Spelplan>